Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda kaydığını görmek

Rüyada suda kaydığını görmek

Rüyada suda kaydığını görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, zararların üst üste geleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada suda kaydığını gördüyseniz:

  • Bir tartışma büyüyebilir.

Rüyada suda kaymak sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda kaydığını görmek sermaye kaybedeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda kaybolan birini görmek kötü sözler duyulacağına, bedeninin şifa bulacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu kaybolmuş görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına işaret eder.

Rüyada kaybolan eşyasını görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına işaret eder.

Rüyada arabayla buzda kaymak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz karda kaymak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada terliğini kaybettiğini görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments