Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda kaymak

Rüyada suda kaymak

Rüyada suda kaymak herkes tarafından saygı göreceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada suda kaymak gördüyseniz:

  • Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada suda kaybolan birini görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda kaydığını görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda kaymak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada kaybolan altınları görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada bebek kaybettiğini görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada denizde kaybolan birini görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada sütün üstünden kaymak almak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, sorunlar altında ezileceğine, hayırlı haberlere yorulur.

Rüyada tekerlekli paten kaymak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments