Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu kaybolmuş görmek

Rüyada çocuğunu kaybolmuş görmek

Rüyada çocuğunu kaybolmuş görmek sevinçli haberlere, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, bir konuda destek alacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu kaybolmuş gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeyin.

Rüyada kaybolan çocuğunu bulmak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunu kaybettiğini görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu kaybolmuş görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada kaybolan erkek çocuğu görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaybolmuş erkek çocuğu görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, rahat yüzü göreceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolan bir çocuğu bulmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada kaybolan çocuğu aramak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kaybolan erkek çocuğunu bulmak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments