Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva kesmek

Rüyada ayva kesmek

Rüyada ayva kesmek büyük başarılar kazanacağına, duyguların karşılık bulacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına delalet eder.

Rüyada ayva kesmek gördüyseniz:

  • Sürekli ödün vererek huzuru sağlamak zor olabilir.

Rüyada ayva ağacı kesmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada ayva kesmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayva ağacından ayva koparmak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada yerden ayva toplamak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Rüyada ölüden ayva almak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada ayva soymak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, maddi gücünün azalacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva ve elma toplamak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada elma ve ayva yemek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments