Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden ayva almak

Rüyada ölüden ayva almak

Rüyada ölüden ayva almak bol bol moral depolanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, şaşkın olacağına, toplumda yükseleceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına inanılır.

Rüyada ölüden ayva almak gördüyseniz:

  • Acil müdahale etmek istediğiniz konularda, diğerlerinin meşgul veya tatilde olması nedeniyle ilerleyemeyebilirsiniz.

Rüyada ölü birinden ayva almak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye ayva vermek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden ayva almak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden ayva almak yaşlılığında da rahat edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Rüyada ayva bahçesi görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada ayva ve elma görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ayva çalıp yemek hep dinç ve genç kalacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet eder.

Rüyada ayva satın almak faturalarını ödeyemez olacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments