Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik ve elma görmek

Rüyada erik ve elma görmek

Rüyada erik ve elma görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına işarettir.

Rüyada erik ve elma gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız.

Rüyada elma erik görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, bol muhabbette kalacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet eder.

Rüyada elma ve erik toplamak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erik elma görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada elma ve erik ağacı görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil elma ve erik görmek rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına işarettir.

Rüyada erik ve elma görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına delalettir.

Rüyada elma ve erik görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erik sattığını görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments