Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz dalmak

Rüyada havuz dalmak

Rüyada havuz dalmak rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada havuz dalmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, gayrimenkulle ilgili olumlu haberler alabilir veya imajınızı değiştirebilirsiniz.

Rüyada havuzun dibine dalmak hem geleceğinin güzel olacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Rüyada havuz dalmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada havuzda dalmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuz dibine dalmak yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada derin havuza dalmak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işaret eder.

Rüyada havuzda yüzmek dalmak sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, daha fazla yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda dibe dalmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına yorulur.

Rüyada havuz suyuna dalmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments