Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda bozuk para görmek

Rüyada suda bozuk para görmek

Rüyada suda bozuk para görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda bozuk para gördüyseniz:

  • Belli ödemeler veya tahsilatlar da gerçekleştirilebilir.

Rüyada suda bozuk para toplamak kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada suda bozuk para görmek huzurlu, mutlu olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir avuç bozuk para almak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patrondan bozuk para almak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bozuk para görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Rüyada anneden bozuk para almak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para bozuk para görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada bozuk paranın kırıldığını görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments