Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk paranın kırıldığını görmek

Rüyada bozuk paranın kırıldığını görmek

Rüyada bozuk paranın kırıldığını görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kederleneceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada bozuk paranın kırıldığını gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol altında tutabilirseniz bazı tartışmalardan kaçınmanız mümkün olabilir.

Rüyada bozuk paranın kırıldığını görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış bozuk para görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına yorulur.

Rüyada bozuk yumurta kırıldığını görmek dünya malı elde edeceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına inanılır.

Rüyada toprakta bozuk para görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada kadından bozuk para almak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntılarını atacağına delalettir.

Rüyada bozuk para istemek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Rüyada bozuk para bozukluk görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada bozuk para ve kağıt para görmek bekarsa evleneceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments