Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık dolu suda yüzmek

Rüyada balık dolu suda yüzmek

Rüyada balık dolu suda yüzmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, üzüntülerin gideceğine delalet eder.

Rüyada balık dolu suda yüzmek gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda veya ticari başlıklı konularda doğru yoldasınız.

Rüyada balık dolu suda yüzmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına yorulur.

Rüyada balık dolu denizde yüzmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık dolu havuzda yüzmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yüksek makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balıklarla dolu denizde yüzmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada balıklı suda yüzmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hoş olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada suda balıklarla yüzmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine delalettir.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments