Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerlik şubesi görmek

Rüyada askerlik şubesi görmek

Rüyada askerlik şubesi görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, arzuların yerine geleceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, yıpranacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada askerlik şubesi gördüyseniz:

  • Bir diğer ihtimal de, ruhen kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek danışmanlardan akıl almaya başlamanız olabilir.

Rüyada askerlik şubesine gitmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada askerlik şubesi görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, kötü bir habere veya tehlikeye işaret etmektedir.

Rüyada şube müdürü görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada şube müdürünü görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada banka şubesi görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasını asker görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına inanılır.

Rüyada asker olup savaştığını görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, kazancın katbekat arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada tekrar tekrar askere gitmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments