Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada subayla tokalaşmak

Rüyada subayla tokalaşmak

Rüyada subayla tokalaşmak kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, şansın açılacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, amacına ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada subayla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Rüyada subayla tokalaşmak sevdiği kişiden de ayrılacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada subay kıyafeti görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada kadın subay görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, lüks içinde olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Rüyada asker subay görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivil subay görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, her istediğini elde edeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz subayı görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, borcunun kalmayacağına, işlerini hafifleteceğine alamet eder.

Rüyada deniz subayları görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada hava subayı görmek gözyaşının dineceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, esenleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments