Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hava subayı görmek

Rüyada hava subayı görmek

Rüyada hava subayı görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, hakkını alacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada hava subayı gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteği bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada hava subayı görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Rüyada subay elbisesi giymek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada deniz subayları görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, diplomalı kimse olacağına işarettir.

Rüyada subay şapkası görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada sivil subay görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini subay görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalettir.

Rüyada subay görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz elbiseli subay görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments