Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada subay kıyafeti görmek

Rüyada subay kıyafeti görmek

Rüyada subay kıyafeti görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, dertlerine çare bulacağına delalettir.

Rüyada subay kıyafeti gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir.

Rüyada subay kıyafeti görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, iyi günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada beyaz elbiseli subay görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada sivil subay görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine yorulur.

Rüyada subay elbisesi giymek büyük bir umutsuzluk duyacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini subay görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bayan subay görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada subayla evlenmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada kendini subay olarak görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments