Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker subay görmek

Rüyada asker subay görmek

Rüyada asker subay görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada asker subay gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada asker subay görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada rütbeli subay görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına alamet eder.

Rüyada üniformalı subay görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz elbiseli subay görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini subay görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada subay elbisesi görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada subay şapkası görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada subay olduğunu görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments