Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şubat ayı görmek

Rüyada şubat ayı görmek

Rüyada şubat ayı görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, geçim derdi çekeceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işarettir.

Rüyada şubat ayı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizin kadar sorumluluk sahibi veya ne yaptığını bilen kişiler olmayabilirler.

Rüyada şubat ayı görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işaret eder.

Rüyada şubat ayını görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada şubat görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Rüyada aslan kaplan ayı görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada ayıyı görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada kör ayı görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ayıyla dost olmak mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet eder.

Rüyada ayı hilal şeklinde görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, bedeninin de iyileşeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments