Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayıyla dost olmak

Rüyada ayıyla dost olmak

Rüyada ayıyla dost olmak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada ayıyla dost olmak gördüyseniz:

  • Oldukça şaşırtıcı bulabileceğiniz ya da tuhaf karşılayabileceğiniz durumlar veya kişiler karşısında, alaycı veya yanlış anlaşılmaya müsait değil, daha politik yorumlar yapmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada ayıyla dost olmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine inanılır.

Rüyada eski dostlarla yemek yemek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine yorulur.

Rüyada eş dost akraba görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada eski dosta sarılmak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret eder.

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun dostunu görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulur.

Rüyada dostuna sarılmak mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, büyük bir ihanete uğranacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin bir dostu görmek maneviyata yöneleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments