Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şubat ayını görmek

Rüyada şubat ayını görmek

Rüyada şubat ayını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, bereketli işler yapılacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, sıkıntılar son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şubat ayını gördüyseniz:

  • Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

Rüyada şubat ayını görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada şubat görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına alamet eder.

Rüyada şubat ayı görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, gözyaşlarının dineceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekim ayını görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına inanılır.

Rüyada ağustos ayında kar görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, şansının kendisinden yana gideceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmadığını görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işarettir.

Rüyada ayın söndüğünü görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada temmuz ayında kar yağdığını görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments