Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumda koşmak

Rüyada kumda koşmak

Rüyada kumda koşmak başarı ve zenginlik getireceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zor günlerin sona ereceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kumda koşmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler hakkında hipotezlerinizi başka bir aya bırakmanızda fayda var.

Rüyada kumda koşmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada kum üzerinde koşmak bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kızgın kum görmek zahmete ve çileye düşeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, başarılarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında kumda yürümek sorunlarını halletmeyi bileceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kumda yürümek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum yılanı görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum cekmek çalışmaların beğeni almayacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kum çıkarmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments