Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumlu su görmek

Rüyada kumlu su görmek

Rüyada kumlu su görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kumlu su gördüyseniz:

  • Finansial kaynaklarınızı idareli kullanısanız zorlukları çok fazla hissetmezsiniz.

Rüyada su içinde kum görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kum ve su görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada su ve kum görmek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumlu su içmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumlu su görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinde kum görmek kazançlı bir döneme girileceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada kumlu tuvalet görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, mutluluk ve başarı getireceğine delalettir.

Rüyada kumda emeklemek karşına hayırlı kapıların açılacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments