Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su tankeri görmek

Rüyada su tankeri görmek

Rüyada su tankeri görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, kalabalıktan uzak olacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada su tankeri gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya tartışmak niyetinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada su tankeri görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, borçlarının hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada mazot tankeri görmek deneyim kazanacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada akaryakıt tankeri görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada petrol tankeri görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada tanker görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kötü günleri geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada benzin tankeri görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada taştan su aktığını görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada varile su doldurmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments