Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanker görmek

Rüyada tanker görmek

Rüyada tanker görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, arif kimselerden sayılacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanker gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gönüllü olarak da ihtiyaç duyulan yerlere müdahale gerçekleştirebilirler.

Rüyada tanker görmek zorluklarının kalmayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada petrol tankeri görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada benzin tankeri görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, yaşama hevesinden olacağına rivayet eder.

Rüyada mazot tankeri görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına işarettir.

Rüyada akaryakıt tankeri görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, uzun yıllar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada su tankeri görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments