Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe ekmek ve sulamak

Rüyada bahçe ekmek ve sulamak

Rüyada bahçe ekmek ve sulamak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçe ekmek ve sulamak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmadan önce olayların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada bahçe ekmek ve sulamak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada bahçe suladığını görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bahçe suladığını görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işarettir.

Rüyada gül bahçesi sulamak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine inanılır.

Rüyada hortumla bahçe sulamak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalettir.

Rüyada meyve bahçesi sulamak ekmeğinin azalmayacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalettir.

Rüyada suyla bahçe sulamak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet eder.

Rüyada sebze bahçesi sulamak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments