Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrılmış nişanlısını görmek

Rüyada ayrılmış nişanlısını görmek

Rüyada ayrılmış nişanlısını görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına rivayet eder.

Rüyada ayrılmış nişanlısını gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada ayrılmış nişanlısını görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrılan nişanlıyı görmek toplum içindeki değerinin artacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlıdan ayrılık görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada eşinden ayrı olduğunu görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrılık mektubu almak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına inanılır.

Rüyada eşine ayrılacağını söylemek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, kendi patronu olacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrılmış sevgilisini görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ayrılmış sevgiliyi görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments