Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrılmış sevgiliyi görmek

Rüyada ayrılmış sevgiliyi görmek

Rüyada ayrılmış sevgiliyi görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sağlık içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ayrılmış sevgiliyi gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sevgiliyle ayrılık görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden ayrılan birini görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden ayrılmış olduğunu görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle ayrılıp barışmak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden ayrı olduğunu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliden ayrılıp ağladığını görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliden ayrılık görmek başarıya ve zafere doymayacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrılmış sevgili görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, dinden çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments