Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrılan nişanlıyı görmek

Rüyada ayrılan nişanlıyı görmek

Rüyada ayrılan nişanlıyı görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, karanlıkların aydınlanacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrılan nişanlıyı gördüyseniz:

  • Pazarlıklar esnasında elinizi güçlü tutmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ayrılmış nişanlısını görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine yorulur.

Rüyada nişanlıdan ayrılık görmek oldukça büyük başarılara, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrılan nişanlıyı görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada anne babayı ayrılırken görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, hastalıklarını yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden ayrılan birini görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gövdesinden ayrılmış baş görmek kazancın daha da artacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, aydınlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada ayrılıp evlenmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına işarettir.

Rüyada sevgiliden ayrı kalmak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, mirasa, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments