Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrılmış sevgilisini görmek

Rüyada ayrılmış sevgilisini görmek

Rüyada ayrılmış sevgilisini görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, rahat bir işe girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına inanılır.

Rüyada ayrılmış sevgilisini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin çizdiğiniz programa uyma ya da uymama eğilimini hafife veya çok ciddiye alıyor olabilirsiniz.

Rüyada ayrılan sevgililer görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada ayrılan sevgiliyle konuşmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına işarettir.

Rüyada sevgiliden ayrılmış olduğunu görmek arkasından gıybet edeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada yeni ayrılmış sevgiliyi görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ayrılan sevgiliyi görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, elindeki imkanların artacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevgiliden ayrı kalmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, doyasıya sefasını süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliden ayrılıp barışmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada ayrılan sevgiliyle barışmak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments