Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlıdan ayrılık görmek

Rüyada nişanlıdan ayrılık görmek

Rüyada nişanlıdan ayrılık görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada nişanlıdan ayrılık gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşabilmek için kendinizi yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada ayrılmış nişanlısını görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada nişanlıdan ayrılık görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kredi çekileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrılan nişanlıyı görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Rüyada ayrılmış eş görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına inanılır.

Rüyada ikiye ayrılmış yılan görmek çok güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada ayrılan çiftin barıştığını görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet eder.

Rüyada ayrılık mesajı almak yanlış kararlar vereceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada ayrılmış sevgiliyle barışmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments