Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa öldürmek

Rüyada kaplumbağa öldürmek

Rüyada kaplumbağa öldürmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, fakirliğinin biteceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, geçimin kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa öldürmek gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada kaplumbağayı öldürmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet eder.

Rüyada su kaplumbağası öldürmek farklı kişilerle tanışacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa öldürdüğünü görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa öldürmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, hidayete ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa öldüğünü görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağanın öldüğünü görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa öldürmeye çalışmak kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına tabir olunur.

Rüyada su kaplumbağasının öldüğünü görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sıkıntılarını atlatacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments