Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde kaplumbağa görmek

Rüyada suyun içinde kaplumbağa görmek

Rüyada suyun içinde kaplumbağa görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine delalettir.

Rüyada suyun içinde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Ciddi konuşmalar veya pazarlıklar gücünüzü göstermenizi sağlayabilir.

Rüyada su içinde kaplumbağa görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde kaplumbağa görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz içinde kaplumbağa görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin içinde kaplumbağa görmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, istediği makama geleceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde kaplumbağa görmek desteksiz kalacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada su kaplumbağası yakalamak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada yavru su kaplumbağası görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments