Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ırmak

Rüyada su ırmak

Rüyada su ırmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada su ırmak gördüyseniz:

  • Birlikte güzel programlar yaparak hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada su ırmak görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına alamet eder.

Rüyada ırmakta su görmek lüksünün artacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına delalet etmektedir.

Rüyada su ırmak büyük sorunlarla boğuşulacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, eskileri yâd edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ırmaktan su içmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ormanda ırmak görmek kalp kırmaya, zor durumların el birliği ile aşılacağına, bolluk içine olacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan ırmak görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet eder.

Rüyada çamurlu ırmak görmek nazara geleceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ırmak kenarında gezmek işlerinin ters gideceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments