Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde yatmak

Rüyada su içinde yatmak

Rüyada su içinde yatmak rızkının sonsuz olacağına, başarısının azalacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, her istediğini alabileceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada su içinde yatmak gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir ilişki başarılarınızı daha da parlak hale getirebilir.

Rüyada su içinde yatmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşillik içinde yatmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine yorulur.

Rüyada karın içinde yatmak sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyazlar içinde yatmak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada denizin içinde yatmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada mezarın içinde yatmak önüne pek çok imkan sunulacağına, iyi bir patron olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine alamet eder.

Rüyada cami içinde yatmak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada kar içinde yatmak sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments