Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar içinde yatmak

Rüyada kar içinde yatmak

Rüyada kar içinde yatmak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, maddi güç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kar içinde yatmak gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada kar içinde yatmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar altında yatmak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kar üzerine yatmak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kar üstüne yatmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, her şeyin ters gideceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karlara yatmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada mezarın içinde yatmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde yatmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kazancının eksilmeyeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada caminin içinde yatmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments