Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik içinde yatmak

Rüyada yeşillik içinde yatmak

Rüyada yeşillik içinde yatmak kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kötü günleri geride bırakacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işarettir.

Rüyada yeşillik içinde yatmak gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmekten, belli gruplara katılmaktan ya da kendinizi açıkça ifade etmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada yeşillik içinde yatmak olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin içinde yatmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine tabir olunur.

Rüyada cami içinde yatmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kar içinde yatmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyazlar içinde yatmak bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanlar içinde yatmak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın içinde yatmak planlı ve programlı davranacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mezarın içinde yatmak işlerini tek başına yöneteceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments