Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde oturmak

Rüyada su içinde oturmak

Rüyada su içinde oturmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, daha büyük adımlar atılacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada su içinde oturmak gördüyseniz:

  • Aşırı veya coşkulu tavırlarınız dikkat çekebilir.

Rüyada su içinde oturmak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kalabalığın içinde oturmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına işaret eder.

Rüyada yeşilliklerin içinde oturmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada deniz içinde oturmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına alamet eder.

Rüyada mezarın içinde oturmak neşe ve sağlıkla geçeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına işarettir.

Rüyada çiçekler içinde oturmak nimetin çoğalacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına yorulur.

Rüyada yeşilliğin içinde oturmak umutlarının kırılacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde oturmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments