Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldın sevgilini görmek

Rüyada ayrıldın sevgilini görmek

Rüyada ayrıldın sevgilini görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada ayrıldın sevgilini gördüyseniz:

  • Duygusal veya finansal teklifleriniz sonunda takdir edilmeye başlıyor.

Rüyada sevgilinin ayrıldığını görmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sevgilisinden ayrıldığını görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle barışmak ayrıcalık elde edeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle konuşmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak maddi anlamda feraha ermeye, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle öpüşmek işlerinin günden güne azalacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinden ayrıldığınızı görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, ne yapacağını şaşıracağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments