Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada klozette su görmek

Rüyada klozette su görmek

Rüyada klozette su görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, ünleneceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada klozette su gördüyseniz:

  • Yanlış giden şeyleri düzeltebilir, iş birliğine açık olabilirsiniz.

Rüyada klozette su görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada su dolu klozet görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada klozete su dökmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, verilen emeğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada klozete elini sokmak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada klozet görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada klozet yıkamak dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada klozetin kırıldığını görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kırılan kalbin onarılacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada klozet takımı görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments