Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada klozette yıkanmak

Rüyada klozette yıkanmak

Rüyada klozette yıkanmak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işarettir.

Rüyada klozette yıkanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size zorluk çıkartmak isteyen bir kimse bulunabilir.

Rüyada beyaz klozet görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada klozette yemek yemek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, maddi zararın büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada klozete görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işarettir.

Rüyada klozet yıkamak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde klozet görmek fırsatların elden kaçırılacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada klozete büyük tuvaletini yapmak karlı işler yapacağına, fakirleşeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada kirli klozet görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada klozette yıkanmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, lüksüne de lüks katacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments