Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu kab görmek

Rüyada su dolu kab görmek

Rüyada su dolu kab görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına yorulur.

Rüyada su dolu kab gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler sizi bazı alanlarda oyun dışında bırakabilir.

Rüyada su dolu kap görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına tabir olunur.

Rüyada su dolu kaplar görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, mutluluğunun artacağına rivayet eder.

Rüyada su dolu kab görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada süt dolu kap görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu kanal görmek her istediğini elde edeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına yorulur.

Rüyada su dolu tarla görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada su dolu dere görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu mağara görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments