Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu tarla görmek

Rüyada su dolu tarla görmek

Rüyada su dolu tarla görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulur.

Rüyada su dolu tarla gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Rüyada su dolu tarla görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına tabir olunur.

Rüyada dolu dolu su içmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada içi su dolu havuz görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu mağara görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına işaret eder.

Rüyada içi su dolu sürahi görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye delalettir.

Rüyada su dolu güğüm görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada su dolu bardak kırmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada su dolu kazan görmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments