Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu kap görmek

Rüyada su dolu kap görmek

Rüyada su dolu kap görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalettir.

Rüyada su dolu kap gördüyseniz:

  • İkizler Belli konularda rekabete, mücadeleci ortamlara girmeye, risk almaya ya da rekabete hazırsınız.

Rüyada su dolu kaplar görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulur.

Rüyada su dolu kab görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada su dolu kap görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına işarettir.

Rüyada süt dolu kap görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine delalet eder.

Rüyada sıcak su dolu havuz görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalettir.

Rüyada içi su dolu balon görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada su dolu kazan görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına inanılır.

Rüyada su dolu tas görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments