Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu dolu su içmek

Rüyada dolu dolu su içmek

Rüyada dolu dolu su içmek daha fazla başarı kazanılacağına, yeni bir hayata başlayacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kazanç ve kar getireceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada dolu dolu su içmek gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük yatırımlar söz konusu olabilir.

Rüyada dolu dolu su içmek büyük zararlara uğrayacağına, elinin de bollaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada su dolu odada yüzmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, kötüyse düzeleceğine inanılır.

Rüyada dolu su görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada sıcak su dolu havuz görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada su dolu cam şişe görmek unvan sahibi olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yeni mallara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evi su dolu görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu bardak görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına inanılır.

Rüyada içi su dolu küvet görmek umutsuzluk yaşanacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments