Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve dolu bahçe görmek

Rüyada meyve dolu bahçe görmek

Rüyada meyve dolu bahçe görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına işarettir.

Rüyada meyve dolu bahçe gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlar ya da harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada meyve dolu bahçe görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada meyve dolu ağaç görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, mutlu olacağınıza, iş kaybı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada su dolu bahçe görmek ne yöne gideceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına yorulur.

Rüyada çiçeklerle dolu bahçe görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada sebze dolu bahçe görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet eder.

Rüyada çiçek dolu bahçe görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada kendini meyve bahçesinde görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının bahçesinden meyve çalmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments