Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçeklerle dolu bahçe görmek

Rüyada çiçeklerle dolu bahçe görmek

Rüyada çiçeklerle dolu bahçe görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada çiçeklerle dolu bahçe gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bir üzüntü yaşayabilirsiniz.

Rüyada çiçeklerle dolu bahçe görmek evlerindeki huzurun artacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Rüyada çiçek dolu bahçe görmek fikirlerinin çatışacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada meyve dolu bahçe görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sebze dolu bahçe görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada su dolu bahçe görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına alamet eder.

Rüyada renkli çiçek bahçesi görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına inanılır.

Rüyada kendini çiçek bahçesinde görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçeden çiçek toplamak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments