Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu tencere görmek

Rüyada su dolu tencere görmek

Rüyada su dolu tencere görmek mutluluktan havalara uçulacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu tencere gördüyseniz:

  • Kendinizi hoş tutabileceğiniz şeylerle ilgilenmenizde fayda var.

Rüyada içi su dolu tencere görmek kadim dostlar edineceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine yorulur.

Rüyada su dolu tencere görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, terfi alamayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada süt dolu tencere görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada dolu tencere görmek idealist davranacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yemek dolu tencere görmek makbul olan şeylere, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada tencerede kaynayan su görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tencereye su koymak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Rüyada tencereye su doldurmak büyük atılımlar yapılacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments