Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su deposuna düşmek

Rüyada su deposuna düşmek

Rüyada su deposuna düşmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, verimli işlere gireceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına delalettir.

Rüyada su deposuna düşmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeli, endişeleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada su deposuna düşmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada su dolu depo görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, dertlerine derman bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada depoya su doldurmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada su deposu yapmak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çirkin bir iş yapmaya, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada su deposu görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet eder.

Rüyada gıda deposu görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işarettir.

Rüyada mazot deposu görmek alım zorluğu yaşamayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada büyük depo görmek ruhuna hayrat yapılacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments