Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz ve göl görmek

Rüyada deniz ve göl görmek

Rüyada deniz ve göl görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada deniz ve göl gördüyseniz:

  • Yenilik peşinde olmanız sizi mutlu edebilecek şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada göl ve deniz görmek rahatının da yerine geleceğine, anne duasının açılacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göl yada deniz görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine inanılır.

Rüyada deniz ve göl görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz göl görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine rivayet eder.

Rüyada göl veya deniz görmek kem gözlere gelineceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye rivayet eder.

Rüyada su deniz göl görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına delalet eder.

Rüyada deniz yada göl görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına delalet eder.

Rüyada göl deniz görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments