Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş damacana görmek

Rüyada boş damacana görmek

Rüyada boş damacana görmek en yüksek makamlara oturacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına rivayet eder.

Rüyada boş damacana gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız veya sunduklarınız bazı kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirebilir.

Rüyada boş damacana görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu damacana görmek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine tabir olunur.

Rüyada bir damacana su görmek başarısının azalacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada su damacanası taşımak hayat daha olumlu bakılacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada damacanaya su doldurmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, helal rızık yiyeceğine, muradın yerine geleceğine yorulur.

Rüyada damacana su görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada su damacanası görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada boş stadyum görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kadim dostlar edineceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments