Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu damacana görmek

Rüyada su dolu damacana görmek

Rüyada su dolu damacana görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu damacana gördüyseniz:

  • Rahatsızlık yaratan durumlarda dahi, nasıl olursa olsun gerekeni yapmanız lazım gelebilir.

Rüyada su dolu damacana görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damacana su görmek çok uğraş vereceğine, talihin yüzlerine güleceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine yorulur.

Rüyada damacanaya su doldurmak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına işarettir.

Rüyada su damacanası taşımak iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada su damacanası görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir damacana su görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada boş damacana görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada içi su dolu bakır kazan görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments