Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dağıtmak

Rüyada su dağıtmak

Rüyada su dağıtmak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet eder.

Rüyada su dağıtmak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.

Rüyada gül suyu dağıtmak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, zararın telafi edileceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine alamet eder.

Rüyada su dağıtmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada şifalı su dağıtmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine işarettir.

Rüyada insanlara su dağıtmak güzel ve mutlu günler görüleceğine, kazançların artacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına delalettir.

Rüyada zemzem suyu dağıtmak gün yüzü görmeyeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokum bisküvi dağıtmak hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabalara para dağıtmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı elma dağıtmak parasal durumun düzeltileceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments